top of page

Αναβαθμίσεις στο εργοστάσιο Cerpol στην Πολωνία από τη SABO!

Έγινε ενημέρωση: 14 Ιουν 2023

Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2023, η SABO παρέδωσε πολύτιμες τροποποιήσεις στο εργοστάσιο της Cerpol στο Kozlowice στην Πολωνία.

Συγκεκριμένα το έργο περιλάμβανε:

  • Εγκατάσταση νέου ρομποτικού συστήματος φόρτωσης ξηρών προϊόντων στο βαγόνι φούρνου

Πρόκειται για ένα μηχάνημα αρκετά ευέλικτο, που παρέχει στο χειριστή ένα πλήρες φάσμα επιλογών. Σχεδιάστηκε για να ρυθμίζει την πλήρη γκάμα των θερμομονωτικών μπλοκ που παράγει το εργοστάσιο. Ένα πρώτο ρομπότ ξεφορτώνει τα ξηρά προϊόντα από τα ράφια ξηραντήριου και τροφοδοτεί τον πάγκο προγραμματισμού, ο οποίος ομαδοποιεί τα προιόντα, ενώ ένα δεύτερο τα τοποθετεί πάνω στο βαγόνι φούρνου σε διάταξη πακέτου.

  • Βελτίωση χειρισμού έτοιμων προϊόντων στην υπάρχουσα γραμμή συσκευασίας

Συγκεκριμένα, μια παλιά πένσα αντικαταστάθηκε με ένα ρομπότ συσκευασίας, το οποίο διαθέτει δύο λειτουργίες. Στην κύρια λειτουργία του, χρησιμοποιείται για τη τοποθέτηση του τελικού προϊόντος στην παλέτα. Ως δευτερεύουσα, μπορεί να τροφοδοτήσει την υπάρχουσα γραμμή λείανσης ετοίμων προϊόντων.


  • Εκσυγχρονισμός εξοπλισμού διακίνησης βαγονιών φούρνου

Υλοποιήθηκαν σημαντικές βελτιώσεις σε ρύθμιση ταχύτητας, εγκατάσταση νέου ηλεκτρονικού εξοπλισμού και αισθητήρων καθώς και ανανέωση υπαρχουσών υδραυλικών μονάδων.


Σε στενή συνεργασία και με την υποστήριξη του πελάτη μας, το έργο σχεδιάστηκε και ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Comments


bottom of page