top of page

Συστήματα σήμανσης και αναγνώρισης με LASER



Τα συστήματα σήμανσης με λέιζερ είναι μια αποτελεσματική λύση, κατάλληλη για σήμανση σε οργανικά υλικά, πολυμερή, ρητίνη, γυαλί και κεραμικά.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη σήμανση στις ετικέτες που σχεδιάζονται με ειδικά υλικά ή επεξεργασμένα με ειδικά φωτοευαίσθητες βαφές. Η σήμανση λέιζερ είναι μια τεχνολογία "εκτύπωσης χωρίς επαφή" που προσφέρει μια σειρά από αναμφισβήτητα οφέλη σε σύγκριση με εναλλακτικές διαδικασίες. Τα λέιζερ παρέχουν την πιο προηγμένη σήμανση και κωδικοποίηση, μια διαδικασία που είναι η πλέον αποτελεσματική. Μια επένδυση εύκολα μετρήσιμη.

Η Arca προσφέρει μια πλήρη γκάμα συστημάτων , εξαρτημάτων, συστημάτων προστασίας και αναρρόφησης που επιτρέπουν την πλήρη εκμετάλλευση της τεχνολογίας λέιζερ. Τα συστήματα λέιζερ της Arca διαθέτουν συμπαγή κατασκευή και ασφαλής λειτουργία. Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέσιμα με βαθμό προστασίας έως IP65.

Χωρίς αυτοσχεδιασμούς διαθέτουν τις καλύτερες πηγές λέιζερ και εστιακούς φακούς, διαθέσιμους οπουδήποτε στον κόσμο, προσφέροντας κορυφαίες επιδόσεις και προσδόκιμο ζωής αντάξιας της κορυφαίας παγκόσμιας τεχνολογίας.


Οφέλη:

- Ανεξίτηλο: Η σήμανση λέιζερ είναι για πάντα!

- Ασύγκριτα αποδοτικά: τα λέιζερ δεν απαιτούν - αναλώσιμα (π.χ. χωρίς υγρό μελάνι ή ταινία θερμικής μεταφοράς)

- Yψηλή ποιότητα γραφής που είναι πάντα απολύτως σταθερή με την πάροδο του χρόνου

- Aπαράμιλλη παραγωγικότητα : χάρη στην δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας, χωρίς χρόνο για την αντικατάσταση αναλώσιμων, τα λέιζερ παρέχουν Σύστημα σήμανσης "NON STOP"!

- Eλάχιστες απαιτήσεις συντήρησης χάρη στην απουσία κινούμενων μερών και εξαρτημάτων που υπόκεινται σε φθορά.

- Φιλικό προς το περιβάλλον: τα λέιζερ δεν παράγουν κανένα απόβλητο!

- Απολύτως καθαρό: το φως είναι καθαρό!



bottom of page