top of page

Οι μικροί 'Γκουρού' της ρομποτικής στις εγκαταστάσεις της SABO!


Ως Χρυσοί Χορηγοί του 1ου Διεθνούς Διαγωνισμού Αθλητικής Ρομποτικής 𝗠𝗶𝗻𝗼𝗮𝗻 𝗥𝗼𝗯𝗼𝘁𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀 𝗖𝗼𝗺𝗽𝗲𝘁𝗶𝘁𝗶𝗼𝗻-𝗠𝗥𝗖, είχαμε τη τιμή να φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις μας τους 𝗔𝗿𝗰𝗵𝗶𝘁𝗲𝗰𝗵𝘀, την oμάδα που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στη κατηγορία Rally non Lego!


Σε ένα βιωματικό διήμερο, οι μικροί Guru της Ρομποτικής, ηλικίας 14-16 ετών, απόλαυσαν μια διαδραστική εμπειρία στις εγκαταστάσεις μας εξερευνώντας ένα προς ένα τα στάδια της καθετοποιημένης παραγωγής μας. Εκεί, οι experts της SABO, ξενάγησαν και έλυσαν στην πράξη τις απορίες των μαθητών, παρουσιάζοντάς τους εφαρμογές υπό πραγματικές συνθήκες.


Στη SABO S.A., στηρίζουμε τα όνειρα των νέων βοηθώντας τους να ξετυλίξουν το ταλέντο τους και να επιλέξουν το δικό τους «επαγγελματικό μονοπάτι». Στεκόμαστε δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα, προσανατολίζοντας τις προσπάθειές μας στον 4ο Παγκόσμιο Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης SDG4, τη διασφάλιση ισότιμης και ποιοτικής εκπαίδευσης για τη διαμόρφωση ενεργών πολιτών, οι οποίοι θα αναλάβουν δράση στο μέλλον της ψηφιοποίησης και του Ιndustry 4.0.


Architechs, είμαστε περήφανοι που σας γνωρίσαμε και ελπίζουμε να απολαύσατε την εμπειρία όσο εμείς!





bottom of page