top of page

Επίσκεψη των "MRC" νικητών ρομποτικής!

Έγινε ενημέρωση: 28 Σεπ 2023

Eίχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στις εγκαταστάσεις μας τις διακριθείσες ομάδες, "RoboNerds" και "Robotzedes" από το ρομποτικό διαγωνισμό MRC - Minoan Robotsports Competition Global Olympiad !

Οι μικροί μας experts μαζί με τους προπονητές τους, κατέφθασαν στο νησί μας για ζήσουν ένα βιωματικό διήμερο, γεμάτο γνώσεις και διαδραστικές εμπειρίες.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της SABO, πραγματοποίησε μία σειρά παρουσιάσεων τεχνογνωσίας, επαγγελματικών tips, ενώ παράλληλα οι επισκέπτες περιγιήθηκαν σε ένα πραγματικό βιομηχανικό περιβάλλον, γνωρίζοντας τμήματα της εταιρείας και πραγματοποιώντας live ρομποτικές δοκιμές! Η ευχάριστη επίσκεψη έκλεισε με τη γνωριμία των μαθητών με τις CEO της εταιρείας, Ματίνα Κοίλιαρη και Ευγενία Κοίλιαρη!

Στην εταιρεία μας, στηρίζουμε τα όνειρα των νέων, βοηθώντας να αναδείξουν το ταλέντο τους και να εφοδιαστούν με τις απαραίτητες γνώσεις που θα οδηγήσουν στην επίτευξη του δικού τους «επαγγελματικού ονείρου».

Robot experts, χαρήκαμε που σας γνωρίσαμε και ελπίζουμε να απολαύσατε την εμπειρία όσο εμείς!


Special "Thanks" to our team: Konstantinos Koutsikos, Konstantinos Patsonas, Nikos Nitsolas, Christos Sarris, Evangelos Kalampalikis, IOANNIS ALEXANDROPOULOS, Angelos Markou, Christina Katseniou


bottom of page