top of page

Η SABO Χρυσός Χορηγός στον διαγωνισμό ρομποτικής "Minoan Robosports Competition Global Olympiad"!

Με ιδιαίτερη χαρά υποστηρίζουμε την 1η Ολυμπιάδα Αθλητικής Ρομποτικής «Minoan Robosports Competition Global Olympiad», που διοργανώνει ο Ελληνικός Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής - H.E.R.O. και θα διεξαχθεί 7 με 10 Απριλίου 2023 στο Ηράκλειο Κρήτης, Κλειστό Γυμναστήριο Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου «Μάρκος Καραναστάσης».


Προπονητές και μαθητές καλούνται να δημιουργήσουν Αθλητές - Ρομπότ και να συναγωνιστούν στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας. Ένας διαγωνισμός που συνδυάζει τη χαρά και τον ενθουσιασμό του αθλητισμού με την αυστηρότητα της επιστήμης και της τεχνολογίας, και φιλοδοξεί να καλλιεργήσει στους μαθητές την δημιουργικότητα, την ομαδικότητα, την επίλυση προβλημάτων, την εφευρετικότητα, τον υγιή συναγωνισμό, ενώ παράλληλα να διδαχτούν μέσα από την αθλητική ρομποτική, μηχανική, προγραμματισμό, μαθηματικά, φυσική.


Στη SABO πιστεύουμε ακράδαντα στην σπουδαιότητα της εκπαίδευσης νέων ανθρώπων στον τομέα της ρομποτικής και ενθουσιαζόμαστε όταν μπορούμε να εμπνεύσουμε τη μελλοντική γενιά μηχανικών και προγραμματιστών.








bottom of page