top of page

Μελέτη επέκτασης, σχεδιασμός, κατασκευή και εγκατάσταση Νέου Μεταλλικού Οικίσκου ΜΤ Poste SG



Το τμήμα Βαριάς Βιομηχανίας που διαθέτει η SABO εκτέλεσε εργασίες σχεδιασμού, κατασκευής και εγκατάστασης νέου μεταλλικού οικίσκου μηχανολογικού εξοπλισμού για την προστασία πινάκων Μέσης Τάσης στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου Αλουμίνιον της Ελλάδος του Τομέα Μεταλλουργίας της MYTILINEOS στον Αγ. Νικόλαο Βοιωτίας, ακολουθώντας τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας.


Το Αλουμίνιον της Ελλάδος στα πλαίσια της αντικατάστασης υφιστάμενου μεταλλικού πόστου μέσης τάσης 15kV SG με νέο, συνεργάζεται με τη SABO S.A. για τις απαραίτητες κατασκευές και εργασίες που πρέπει να επιτευχθούν προκειμένου να υλοποιηθεί το εν λόγω έργο.


Η SABO S.A. μέσω του τμήματος Heavy Industry ανέλαβε και υλοποίησε τα παρακάτω:

  • Σχεδιασμός, μελέτη και κατασκευή νέου μεταλλικού οικίσκου. Ο οικίσκος κατασκευάστηκε με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ικανοποιώντας δυνατότητες πυροπροστασίας 120 λεπτών και τοποθέτηση panels με βαφή C5M, η οποία προστατεύει σε αντιδιαβρωτικό θαλασσινό περιβάλλον.

  • Απομάκρυνση του υφιστάμενου οικίσκου, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται από κατάλληλα εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό με άρτια τεχνογνωσία, ακολουθώντας τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας.




bottom of page