top of page

SABO Marine Services: Η αποστολή στο Ρότερνταμ ολοκληρώθηκε επιτυχώς!

Η ομάδα της SABO Marine Services με περηφάνια ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση μιας 24ωρης αποστολής εργασιών συντήρησης του συστήματος έγχυσης καυσίμου της κύριας μηχανής, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Η αποστολή ήταν άκρως απαιτητική δεδομένου του περιορισμένου χρόνου αλλά και της σημασίας του έργου σε σχέση με την ασφάλεια και την ικανότητα πλοήγησης του πλοίου.


Εντός 24 ωρών, οι μηχανικοί μας ολοκλήρωσαν τη συντήρηση έξι αντλιών πετρελαίου, έξι βαλβίδων αναρρόφησης, την αντικατάσταση όλων των βαλβίδων κατάθλιψης, μετρήσεις στα υφιστάμενα έμβολα/χιτώνια των αντλιών, καθώς ρυθμίσεις και δοκιμές της κύριας μηχανής.


Ακολούθησαν μετρήσεις διαμέτρου των χιτωνίων και αξιολόγηση του ρυθμού φθοράς των κυλίνδρων, ενδελεχής έλεγχος σάρωσης και εκτίμηση της εσωλίπανσης, επιθεώρηση του στροφαλοθαλάμου και της αλυσίδας εκκεντροφόρου και τέλος μετρήσεις για αποκλίσεις του στροφαλοφόρου άξονα και των κουζινέτων.


Μια απαιτητική αποστολή ολοκληρώθηκε με επιτυχία εκπληρώνοντας τις προσδοκίες των πελατών μας και ακολουθώντας τις ενδεδειγμένες διαδικασίες.


bottom of page