top of page

Webinar με θέμα την «Πρόληψη & Αντιμετώπιση για τον Καρκίνο του Προστάτη».

Έγινε ενημέρωση: 11 Ιουλ 2022

Φορέσαμε τα movember «μουστάκια» μας, το σύμβολο μιας σπουδαίας πρωτοβουλίας για την ευαισθητοποίηση και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη και άλλων θεμάτων υγείας του ανδρικού φύλου.


Η διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων μας και των οικογενειών τους αποτελεί στρατηγικό και αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρησιακής λειτουργίας του ομίλου SABO αποδεικνύοντας το αίσθημα αλληλεγγύης, ευθύνης και ευαισθησίας μας απέναντι στον άνθρωπο.


Στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του ομίλου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το webinar με θέμα την «Πρόληψη και Αντιμετώπιση για τον Καρκίνο του Προστάτη», μία πρωτοβουλία του HR Groups του συνδέσμου ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών.


Η διαδικτυακή ημερίδα είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων σε θέματα υγείας και, ειδικότερα, την ανάδειξη της σημασίας πρόληψης του καρκίνου του προστάτη υπογραμμίζοντας, παράλληλα, το όραμα του ομίλου για ένα υγιές και βιώσιμο μέλλον.


Ευχαριστούμε θερμά τον κο Παύλο Ευθυμίου, Γενικό Διευθυντή της Ε.ΕΝ.Ε καθώς και τους ομιλητές μας για την επιστημονική τοποθέτησή τους, τον κο Γεράσιμο Αλιβιζάτο, Διευθυντή Ουρολογικής, Υγεία, τον κο Βασίλειο Γκολεζάκη, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Aachen, τον κο Αθανάσιο Δελλή, MD, PhD, FEBU, Αναπληρωτή Καθηγητή Ουρολογίας, ΕΚΠΑ, τον κο Σάββα Σαββόπουλο ,Ψυχίατρο - Ψυχαναλυτή, Ε.Ψ.Ε. & τον κο Κωνσταντίνο Στραβοδήμο, Καθηγητή Ουρολογίας ΕΚΠΑ.

bottom of page