top of page

Webinar με θέμα «Πρόληψη και αντιμετώπιση για τον Καρκίνο του Μαστού»

Έγινε ενημέρωση: 11 Ιουλ 2022

Η SABO έχοντας πάντα σε υψηλή προτεραιότητα την ενημέρωση και τη στήριξη των εργαζομένων σε θέματα που αφορούν την υγεία, λαμβάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να βρίσκεται δίπλα τους ξεκινώντας από την ευαισθητοποίηση σε θέματα που αφορούν όλους μας.


Στο πλαίσιο αυτό την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία webinar με θέμα «Πρόληψη και αντιμετώπιση για τον Καρκίνο του Μαστού», μία πρωτοβουλία της ομάδας Εργασίας του HR Groups της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.


Στο συνέδριο έλαβαν μέρος διακεκριμένοι Ιατροί, Ψυχολόγος, Ιατρός εκπρόσωπος από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και η Πρόεδρος του ΔΣ από το Άλμα Ζωής κ. Παρασκευή Μιχαλοπούλου ενώ τον συντονισμό ανέλαβε η δημοσιογράφος κ. Μάγια Τσόκλη. Κατά την ολοκλήρωση της ημερίδας όλες οι γυναίκες έλαβαν ένα αναμνηστικό δώρο ως ένδειξη αφύπνισης και ελπίδας.


Η εταιρεία ενθάρρυνε τη συμμετοχή των εργαζομένων της στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.


Ο όμιλος εταιρειών SABO πραγματοποιεί μία σειρά από δράσεις εταιρική κοινωνικής ευθύνης αποδεικνύοντας στην πράξη το αίσθημα ανιδιοτελούς προσφοράς, αλληλεγγύης, ευθύνης και ευαισθησίας στον άνθρωπο.


bottom of page