top of page

Χορηγοί στο Συνέδριο TBE 2024!

Φέτος το ετήσιο Συνέδριο TBE έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, όπου περισσότερα από 70 TBE μέλη συγκεντρώθηκαν από όλη την Ευρώπη για να μοιραστούν τα τελευταία νέα και καινοτομίες του κλάδου της Κεραμοποιίας.

H Ματίνα Κοίλιαρη, CEO της SABO S.A. και υποψήφιο Μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒ μαζί με το Γιώργο Κουκάς, Επικεφαλής του τομέα Κεραμοποιίας, προχώρησαν σε μία παρουσίαση εφ’ όλης της ύλης, μιλώντας για το εταιρικό όραμα και τις προσαρμοσμένες λύσεις και καινοτόμες εφαρμογές στην Κεραμοποιία, αλλά και για τους τρόπους ανάδειξης μίας Ελληνικής Βιομηχανίας στην παγκόσμια αγορά, μέσω ενσωμάτωσης νέων τεχνολογιών.

TBE Congress 2024

Παράλληλα, η συμμετοχή σε συζητήσεις που αφορούσαν θέματα πράσινης ανάπτυξης όπως “Co2 Emissions” και “Energy Savings” αποτέλεσε έμπνευση για εμάς, με σκοπό την εφαρμογή τους, στη φιλοσοφία του Ομίλου SABO!

Ως χορηγοί στην εκδήλωση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους διοργανωτές για την πολύτιμη ευκαιρία που μας δόθηκε, να είμαστε παρόντες και να παρουσιάσουμε το όραμά μας για τον ελληνικό βιομηχανικό κλάδο και την πορεία του Ομίλου SABO στην παγκόσμια αγορά που βρίσκεται διαρκώς σε αυξητική τάση.


Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του ΤΒΕ, Murray Rattana-Ngam, τον Αντιπρόεδρο του ΤΒΕ, Mirosław JAROSZ, καθώς και τον Πρόεδρο της ΚΕΒΕ, Άγη Κοθάλη!

Σχόλια


bottom of page