top of page

Αναβάθμιση συστημάτων αυτοματισμού σε εργοστάσιο της Barilla Hellas.

Συνεχίζοντας την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια με τον Όμιλο BARILLA είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον εκσυγχρονισμό του αυτοματισμού γραμμής μεταφοράς χαρτοκιβωτίων.

Η γραμμή παραγωγής είναι εγκατεστημένη στο εργοστάσιο Θήβας και αποτελείται από ένα αναβατόριο και 9 σταθμούς μεταφοράς χαρτοκιβωτίων. Αντικαταστάθηκε το σύστημα συμβατικού αυτοματισμού με σύγχρονο ηλεκτρικό πίνακα επιλέγοντας υλικά όπως PLC Siemens της σειράς S7-1500, οθόνη χειρισμών (ΗΜΙ) Siemens KTP900, ρυθμιστές στροφών Danfoss FC280 και αναλυτή ενέργειας PAC3200.

Η χρήση του νέου συστήματος ελέγχου προσφέρει συνεχή εποπτεία της παραγωγικής διαδικασίας προλαμβάνοντας βλάβες που οδηγούν σε διακοπή της παραγωγής, άμεση διάγνωση και επίλυση βλαβών, αύξηση της παραγωγικότητας μέσω των βελτιώσεων στον αυτοματισμό της γραμμής που θα προσφέρει η χρήση του PLC. Ο εγκατεστημένος αναλυτής ενέργειας PAC3200 Siemens παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την βέλτιστη διαχείριση και τις δυνατότητες εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ηλεκτρολογικού υλικού παρέχει νέες τεχνολογίες και καινοτόμες λύσεις με 24/7 υποστήριξη.


bottom of page