top of page

Επιτυχής ολοκλήρωση του project Ανάπλασης στο Ελληνικό!

Έγινε ενημέρωση: 14 Ιουν 2023

Ο τομέας Power & Automation της SABO S.A. ανέλαβε την πλήρη κατασκευή και εγκατάσταση λυόμενου υποσταθμού 1600kVA στο project Ανάπλασης του Ελληνικού!

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα αστικής ανάπλασης στη χώρα μας που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Ελληνικού. Συγκεκριμένα, η έμπειρη ομάδα μας, επιμελήθηκε τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση του υποσταθμού, για την απαραίτητη τροφοδοσία μονάδων κατασκευής έτοιμου μπετό για το έργο.

Ως βασικό ηλεκτρολογικό εξοπλισμό επιλέξαμε τα αξιόπιστα συστήματα του Οίκου EATON, που αποτελεί ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στα συστήματα διασφάλισης ισχύος.

Για την ηλεκτρολογική εγκατάσταση του έργου χρησιμοποιήθηκε:

  • Πίνακας Μέσης Τάσης, Οίκου EATON, σειράς Xiria, SF6-Free, κατασκευασμένος από ecofriendly υλικά.

  • Μετασχηματιστής Ισχύος Ξηρού τύπου

  • Γενικός Χαμηλής Τάσης 2500Α, σχεδιασμένος με σύστημα xEnergy Main του Οίκου Eaton και κατασκευή κατά IEC61439.

Κατόπιν ολοκλήρωσης των εργασιών του project διενεργήθηκαν οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου ο λυόμενος υποσταθμός να παραδοθεί στον πελάτη σε πλήρη λειτουργία.

Η SABO συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξη συνεργασιών με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές Ηλεκτρολογικού Υλικού. Σκοπός της εταιρείας, είναι η άμεση παράδοση έργων στους πελάτες της, σύμφωνα με τους αυστηρότερους ευρωπαϊκούς κανονισμούς και χρησιμοποιώντας εξοπλισμό φιλικό προς το περιβάλλον

bottom of page