top of page

Η Meridian Brick επιλέγει τη SABO για την αναβάθμιση του εργοστασίου της στο Elgin του Texas

Το φθινόπωρο του 2019 η εταιρεία Meridian Brick απευθύνθηκε στην SABO S.A. με σκοπό την επίσκεψη των εγκαταστάσεών τους στο Elgin Texas για την απαραίτητη παροχή καινοτόμων λύσεων αναφορικά με την ανακαίνιση του παλιού φούρνου που διέθεταν και προκαλούσε συνεχή προβλήματα παραγωγής στην εταιρεία.




Έχοντας ως εφόδιο την συνέπεια και την πολυετή εμπειρία της ομάδας μας, η SABO S.A., παρουσίασε ένα εμπεριστατωμένο σχέδιο όπου περιλάμβανε πολλαπλές εργασίες ανακαίνισης που έπρεπε να ολοκληρωθούν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Λόγω των ισχυρών δεσμών που ανέπτυξαν οι δύο εταιρείες, η SABO ανέλαβε επιπλέον την αντικατάσταση της παλιάς γραμμής κοπής, φόρτωσης και εκφόρτωσης βαγονιών φούρνου με στόχο την ενίσχυση του ρυθμού παραγωγής και της αποδοτικότητας του εξοπλισμού.


Το έργο είναι μια ακόμη επιβεβαίωση της εξειδίκευσης που διαθέτει η SABO στον τομέα της κεραμοποιίας, προσφέροντας tailor-made λύσεις και ακολουθώντας πάντα όλες τις οδηγίες ασφαλείας. Μέσα σε διάστημα μόλις 9 εβδομάδων η ομάδα μας ολοκλήρωσε με επιτυχία το απαιτητικό αυτό έργο υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες και στην COVID εποχή.


Θα θέλαμε να συγχαρούμε την ομάδα μας που συμμετείχε στο project καθώς και τον πιστό αντιπρόσωπο και συνεργάτη μας από τις ΗΠΑ, Reymond Products International Inc που μας βοήθησε καθώς και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τη Meridian Brick για την εμπιστοσύνη της.




bottom of page