top of page

Η SABO μαζί με Siemens στην Έκθεση ΔΕΘ!

Έγινε ενημέρωση: πριν από 2 ημέρες

Η μετάβαση προς μία ψηφιακή και βιώσιμη βιομηχανία!

Στο πλαίσιο συμμετοχής μας, ως Siemens Solution Partners στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η CEO της SABO, Ευγενία Κοίλιαρη, συμμετείχε σε ανοιχτή συζήτηση που διοργάνωσε η Siemens την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024 με τίτλο: "Empowering Greek Industries with the Core Technologies of Siemens”.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών της Siemens, όπως η ενσωμάτωση του συστήματος Siemens NX, , που έχει βελτιώσει σημαντικά την παραγωγική δυναμικότητα της εταιρείας μας και στην ανάπτυξη της πλατφόρμας Siemens Insight Hub IoT, η οποία έχει αναβαθμίσει την παρακολούθηση και ανάλυση δεδομένων από βιομηχανικές συσκευές σε πραγματικό χρόνο.

Evgenia Kiliari's participation in Siemens panel

Φυσικά το ταξίδι της SABO προς την Industry4 εποχή δεν σταματάει εδώ, αφού το όραμά μας είναι να ενσωματώνουμε διαρκώς προηγμένες τεχνολογίες, όπως το AI και τα Digital Twins, που θα αλλάξουν το μέλλον της βιομηχανίας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον αξιόπιστο συνεργάτη μας, Siemens για την εποικοδομητική αυτή εμπειρία, αλλά και την παροχή υψηλού επιπέδου τεχνολογιών που αναδεικνύει τη SABO, ως πρωτοπόρο, στη σύγχρονη βιομηχανική εποχή!

Comments


bottom of page