top of page

Κατασκευή - Εγκατάσταση & Παράδοση σε Λειτουργία Νέου Πίνακα Διανομής

Έγινε ενημέρωση: 1 Δεκ 2021

Η SABO SA έχοντας χτίσει σταθερές συνεργασίες με τους πελάτες της ολοκλήρωσε ακόμα ένα έργο για λογαριασμό Μεγάλου Πολυεθνικού Ομίλου που ενασχολείται με την κατασκευή μεταλλικών κουτιών και δοχείων για τρόφιμα.


Το έργο ξεκίνησε με επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του πελάτη στην Κόρινθο όπου και έγινε καταγραφή της υφιστάμενης ηλεκτρολογικής εγκατάστασης (Αυτ. Διακόπτες Πίνακα, Όδευση Καλωδίων κλπ.), καθώς και των νέων αναγκών που είχαν προκύψει. Σε συνεργασία με τους τεχνικούς του εργοστασίου καθορίστηκε η θέση του νέου πίνακα, οι νέες οδεύσεις των καλωδίων και όλες οι επεμβάσεις που έπρεπε να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.


Ο σχεδιασμός του έργου έγινε με προτεραιότητα την ασφάλεια και την ομαλή παραγωγική διαδικασία κατά την διάρκεια των εργασιών εγκατάστασης. Έτσι το σύνολο σχεδόν των εργασιών πραγματοποιήθηκε χωρίς διακοπή της ηλεκτροδότησης. Διακοπή μικρής διάρκειας χρειάστηκε μόνο για την αλλαγή όδευσης και την σύνδεση των καλωδίων τροφοδοσίας έως τον νέο πίνακα.


O σωστός σχεδιασμός και η έγκαιρη και ασφαλής υλοποίηση του έργου είχε ως αποτέλεσμα όλοι οι άνθρωποι που συνεργαστήκαμε να παραμείνουν ικανοποιημένοι και χαρούμενοι.

Το έργο αυτό έθεσε γερά θεμέλια για μία ακόμα συνεργασία που πρόκειται να συνεχιστεί στα επόμενα χρόνια.



bottom of page