top of page

Κατασκευή νέου Eργοστασίου Κεραμοποιίας στην Υεμένη, Μέση Ανατολή!

Οι ομάδες μας ολοκλήρωσαν πρόσφατα την παράδοση ενός νέου εργοστασίου κεραμοποιίας στην Υεμένη!


Όπως σε όλα τα έργα μας «με το κλειδί στο χέρι», σχεδιάσαμε, κατασκευάσαμε, προμηθεύσαμε και εγκαταστήσαμε μια ολοκληρωμένη εργοστασιακή μονάδα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό αφορά σε μια μέσης παραγωγικής δυναμικότητας μονάδα 500 τόνων τούβλων και μπλοκ την ημέρα.


Το πλήρως αυτόματο, τελευταίας-τεχνολογίας εργοστάσιο, είναι σε θέση να παράγει όλο το εύρος των διάτρητων κεραμικών μπλοκ που χρησιμοποιούνται στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.


Η εγκατάσταση και η θέση σε λειτουργία ενός εργοστασίου τέτοιων προδιαγραφών, ήταν μια μεγάλη πρόκληση. Εξειδικευμένα στελέχη των τεχνικών μας ομάδων και προσεκτικά επιλεγμένα μέλη του πελάτη και των τοπικών υπεργολάβων του ένωσαν τις δυνάμεις τους για να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο της εγκατάστασης της συγκεκριμένης μονάδας εντός της πανδημίας COVID19, σε μια γεωγραφική περιοχή με δυσκολίες τόσο στην πρόσβαση όσο και στις συνθήκες εργασίας.


Η εύστοχη επιλογή και η αφοσίωση τόσο των μελών της ομάδας SΑΒΟ όσο και των τοπικών φορέων, η ορθή επίβλεψη και η σωστή ανταλλαγή των πληροφοριών ήταν ζωτικής σημασίας για την τελική παράδοση του συγκεκριμένου έργου!


bottom of page