top of page

Νέα Μονάδα RDF: Μετατροπή Αποβλήτων σε Εναλλακτικό Καύσιμο!

Η SABO Environmental ανακοινώνει με χαρά την ανάθεση μιας νέας μονάδας RDF (Refused Derived Fuel) για λογαριασμό της Antipollution S.A., στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης περιβαλλοντικής λύσης για τη διαχείριση αποβλήτων.


Η Antipollution, μέλος του Ομίλου V Group, αντιπροσωπεύει μία από τις κορυφαίες Ελληνικές Εταιρείες στον τομέα των υπηρεσιών Υποδοχής Αποβλήτων Πλοίων και, ειδικότερα, στη Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων Ναυτιλίας.


Η σημαντική αυτή νέα επένδυση καθιστά τη μονάδα διαχείρισης στερεών αποβλήτων της Antipollution την πιο σύγχρονη μονάδα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης!


Η ολοκληρωμένη λύση θα μετατρέπει τα βιομηχανικά και στερεά απόβλητα πλοίων σε εναλλακτικό καύσιμο RDF. Έτσι, θα επιτυγχάνεται από τη μία η εκτροπή των αποβλήτων αυτών από την ταφή, ενώ ταυτόχρονα θα χρησιμοποιούνται αποτελεσματικά για την παραγωγή ενέργειας περιορίζοντας, συνακόλουθα, τη χρήση συμβατικών καυσίμων. Με τον τρόπο αυτό, είναι εφικτή η σημαντική μείωση του λειτουργικού κόστους, καθώς και των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, συμβάλλοντας δραστικά σε ένα μέλλον μηδενικών αποβλήτων.


Ευχαριστούμε θερμά την Antipollution για την εμπιστοσύνη που μας επιδεικνύει για ακόμα μια φορά στην στόχευσή της για τον «πράσινο» μετασχηματισμό των δραστηριοτήτων της.


bottom of page