top of page

Νέα πλατφόρμα SABO Direct: Ψηφιακή μετάβαση στον κόσμο του ΙοΤ!

Έγινε ενημέρωση: 5 Ιουλ 2022

Πάντα στο επίκεντρο των εξελίξεων του βιομηχανικού κλάδου καθιερώνουμε νέα εποχή στον τομέα των υπηρεσιών, ενσωματώνοντας καινοτόμες λύσεις ψηφιακής τεχνολογίας για τους πελάτες μας!


Ο όμιλος SABO ενώνει τις δυνάμεις του με τη Rething, σε ένα δυναμικό σχήμα, και δημιουργεί τη δική του πλατφόρμα SABO Direct, ένα καινοτόμο ψηφιακό εργαλείο ΙοΤ, που επιτρέπει την παροχή ολοκληρωμένης πληροφόρησης στους πελάτες μας, μέσω της ποσοτικοποίησης των αποτελεσμάτων της παραγωγικής δυναμικότητας της κάθε βιομηχανίας με μετρήσιμους δείκτες και της πρόληψης επικείμενων βλαβών του μηχανολογικού εξοπλισμού.


«Στόχος μας είναι να αποτελούμε για τους πελάτες μας την πιο ευέλικτη κι αποτελεσματική ομάδα, σύγχρονης στρατηγικής και δημιουργικής σκέψης, παρέχοντας καινοτόμες λύσεις ψηφιακής τεχνολογίας για την βιομηχανία», ανέφερε ο Group CIO κος Κωνσταντίνος Γιαννούλης.


Ο CEO της RETHING, κ. Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος ανέφερε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για τη συνεργασία μας με τη SABO στον τεχνολογικά απαιτητικό χώρο του Industry 4.0. Η υψηλή τεχνογνωσία μας σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία της SABO σε σύνθετες βιομηχανικές εφαρμογές δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για την ανάπτυξή καινοτόμων εφαρμογών ψηφιακού μετασχηματισμού υψηλής προστιθέμενης αξίας για τις βιομηχανικές επιχειρήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό».

bottom of page