top of page

Ο Όμιλος SABO συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Επαγγελματικών Δεξιοτήτων 2022!

Έγινε ενημέρωση: 11 Ιουλ 2022

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Επαγγελματικών Δεξιοτήτων 2022, το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου SABO παρευρέθηκε με ιδιαίτερη χαρά στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την «Επαγγελματική Εκπαίδευση & Κατάρτιση» που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α Χαλκίδας, παρουσία των τοπικών φορέων. Η ενημερωτική ημερίδα πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ανάδειξη της σημασίας της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (ΕΕΚ), η οποία βρίσκεται στον πυρήνα της θεματολογίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Η κ. Χριστίνα Κατσένιου, Group HR Manager και ο κ. Ιωάννης Τριανταφύλλου, Senior HR Generalist, είχαν την τιμή να μιλήσουν στους μαθητές για τις αυξημένες ανάγκες των τεχνικών επαγγελμάτων στο περιβάλλον της Ελληνικής Βιομηχανίας καθώς και τις προοπτικές εξέλιξης & τη σπουδαιότητα τους για την ενίσχυση της εγχώριας παραγωγής & τη αειφορία του κλάδου.


Βασικοί πυλώνες της στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ομίλου SABO είναι η ενδυνάμωση των νέων με τις κατάλληλες δεξιότητες για την ευκολότερη ένταξή τους στην αγορά εργασίας, η ενίσχυση της απασχόλησης & η μείωση του ποσοστού ανεργίας.


bottom of page