top of page

Ολοκλήρωση νέου έργου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας για εταιρεία κατεργασίας αλουμινίου


Η SABO S.A. ολοκλήρωσε με επιτυχία ένα ακόμη έργο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας για μεγάλο πελάτη που δραστηριοποιείται στην κατεργασία Αλουμινίου, στην περιοχή των Οινοφύτων και αφορά σε μια νέα του επένδυση σε γραμμή παραγωγής.


Πρόκειται για έναν πίνακα διανομής 5000 Α (85kA) και δύο πίνακες αντιστάθμισης αέργου ισχύος της σειράς x-Energy του οίκου Eaton συνολικά 1600kVAR.


Ο πίνακας διανομής σχεδιάστηκε από τους έμπειρους μηχανικούς μας και η κατασκευή του έγινε στην μονάδα παραγωγής μας στο Βασιλικό της Εύβοιας.


Ο πίνακας μεταφέρθηκε σε 2 τμήματα στις εγκαταστάσεις του πελάτη όπου και έγινε η τοποθέτηση στην τελική θέση και η σύνδεση του από εξειδικευμένους τεχνικούς μας.


Η SABO S.A., ως επίσημος συνεργάτης και αδειοδοτημένος κατασκευαστής πινάκων της ΕΑΤΟΝ για την σειρά πινάκων xEnergy συνεχίζει να προσφέρει λύσεις στον χώρο της διανομής ενέργειας.


Προσφέρουμε στους πελάτες μας ηλεκτρικούς πίνακες με υπερσύγχρονο σχεδιασμό σύμφωνα με το νέο πρότυπο IEC / EN 61439, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια και στην υψηλή ποιότητα κατασκευής.

bottom of page