top of page

Σε εξέλιξη ακόμα ένα έργο για τη βιομηχανία φαρμάκου!


Ακόμα ένα έργο με αυτοματοποιημένες λύσεις εκτύπωσης, επικόλλησης ετικετών και ελέγχου στοιχείων για τη βιομηχανία φαρμάκου.


Επιβεβαιώνοντας την ισχυρή συνεργασία μας με τον Ιταλικό οίκο κατασκευής συστημάτων ετικετεζών και σήμανσης, ARCA, η έμπειρη τεχνική ομάδα της SABO ανέλαβε ένα σημαντικό έργο εκ μέρους ηγέτιδας εταιρείας στο χώρο του φαρμάκου.


Σκοπός του έργου είναι:

  • Η πλήρης αυτοματοποίηση της διαδικασίας εκτύπωσης και επικόλλησης ετικετών σε δύο πλευρές περιέκτη (εμπρόσθια & οπίσθια) με ενσωματωμένο σύστημα οπτικού ελέγχου, ώστε να επιβεβαιώνει την ορθότητα των εκτυπωθέντων στοιχείων με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας του Ιταλικού οίκου ARCA.

  • Η πλήρης αυτοματοποίηση της διαδικασίας εκτύπωσης και επικόλλησης ετικετών σε μία πλευρά χαρτοκιβωτίου (εμπρόσθια) με ενσωματωμένο σύστημα σάρωσης γραμμικού κώδικα (barcode) ώστε να επιβεβαιώνει την ορθότητα των εκτυπωθέντων στοιχείων με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας του Ιταλικού οίκου ARCA.

  • Η πλήρης αυτοματοποίηση της διαδικασίας εκτύπωσης και επικόλλησης ετικετών μεγέθους Α5, σε δύο πλευρές παλέτας (εμπρόσθια & πλαϊνή) με ενσωματωμένο σύστημα σάρωσης γραμμικού κώδικα (barcode), ώστε να επιβεβαιώνει την ορθότητα των εκτυπωθέντων στοιχείων με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας του Ιταλικού οίκου ARCA.

Περισσότερα μετά το πέρας της εγκατάστασης...

bottom of page