top of page

Άλλο ένα σημαντικό project ολοκληρώθηκε από το αρμόδιο τμήμα Industrial Solutions της SABO.

Έγινε ενημέρωση: 30 Νοε 2021


Η έμπειρη τεχνική ομάδα της SABO ολοκλήρωσε ένα έργο για την αυτοματοποίηση της διαδικασίας παλετοποίησης χαρτόδισκων με μεταλλικά δοχεία για λογαριασμό της εταιρείας Damavand Α.Ε.

Το project περιλαμβάνει το σύστημα διακίνησης των προϊόντων μετά την έξοδό τους από την μηχανή θερμοσυρρίκνωσης και ρομποτικό βραχίονα για την αυτόματη παλετοποίηση τους.

  • Μέσω ειδικών μηχανισμών τα θερμοσυρρικνούμενα δέματα ομαδοποιούνται καθ’ ύψος και περιστρέφονται σύμφωνα με τα προκαθορισμένα pattern παλετοποίησης.

  • Στο επόμενο στάδιο ο ρομποτικός βραχίονας αναλαμβάνει την παραλαβή των ομάδων και την τοποθέτηση τους στην παλέτα. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα παραλαβής από τον ρομποτικό βραχίονα τριών διαφορετικών ειδών παλετών από την αποθήκη και αυτόματης τροφοδότησης της γραμμής με παλέτες.

  • Στο τελικό στάδιο εφόσον ολοκληρωθεί η φόρτωση της παλέτας, μεταφέρεται αυτόματα μέσω ραουλοδρόμων στην έξοδο της γραμμής καθιστώντας εφικτή την παραλαβή της από τον χειριστή του κλαρκ.


Η SABO για ακόμα μία φορά σχεδίασε, κατασκεύασε και εγκατέστησε μία ειδικά προσαρμοσμένη λύση στις ανάγκες του πελάτη προσφέροντας αυτοματοποίηση της παραγωγής, εγγυημένη παραγωγικότητα και βέλτιστη αξιοποίηση του διαθέσιμου χώρου.









bottom of page