top of page

H SABO ως Μέγας Χορηγός της 40ης Γενικής Συνέλευσης του ΣΒΣΕ!

Η SABO υποστήριξε ως Μέγας Χορηγός τη φετινή εκδήλωση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδος, με θέμα τα «Αναπτυξιακά Χρηματοδοτικά εργαλεία 2023-2027: Η επόμενη ημέρα», που συνδιοργάνωθηκε με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών ΣΕΒ, στο πλαίσιο της 40ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΣΒΣΕ στο κτήμα «Οινότρια Γη» Κώστα Λαζαρίδη στο Καπανδρίτι.


Κρίσιμο θέμα της ατζέντας του workshop ήταν η βέλτιστη αξιοποίηση των χρηματοδοτικών πόρων του δημοσίου τομέα που θα βελτιώσουν το αποτύπωμα των ελληνικών βιομηχανιών σε καιρούς ενεργειακής κρίσης, με κοινό σκοπό την αύξηση της συμβολής της βιομηχανίας στο ελληνικό ΑΕΠ έως και 15% μέχρι το 2030.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος Υπουργών και λοιπών κυβερνητικών στελεχών όπως ο Υπουργός Οικονομικών, Χ. Σταϊκούρας, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Α. Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Γ. Τσακίρης και η Επίτροπος Ενέργειας EE, Kadri Simson.


Η SABO στέκεται αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής βιομηχανίας στην παγκόσμια αγορά, επιδιώκοντας έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στον ψηφιακό μετασχηματισμό και στη πράσινη οικονομία, με σκοπό τη μετάβαση στο νέο παραγωγικό μοντέλο του «έξυπνου εργοστασίου».





bottom of page