top of page

Απονομή Βραβείου ETHOS Green στον Πρόεδρο του Ομίλου SABO!

Ο Πρόεδρος του Ομίλου SABO, κ. Δημήτρης Κοίλιαρης, είχε την τιμή να παραλάβει το βραβείο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Ethos Green, στο πλαίσιο της 13ης Ολομέλειας της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ μας, της οποίας αποτελούμε ενεργά μέλη και, φέτος, φιλοξενήθηκε στον Βόλο στις 23-25 Σεπτεμβρίου 2022.

Η εταιρεία μας πρόσφατα έλαβε την πιστοποίηση ETHOS για την παροχή ενός υγιούς και ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος στους εργαζόμενους της, την υιοθέτηση ηθικών πρακτικών στην παραγωγική διαδικασία της με θετικό κοινωνικό πρόσημο αλλά και ηχηρό «πράσινο αποτύπωμα», προσβλέποντας σε ένα αειφόρο μέλλον για τις επόμενες γενιές. Το βραβείο απονέμεται από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης EUROCERT και αποτελεί την έμπρακτη αναγνώριση της δέσμευσης της SABO απέναντι στις αρχές της κοινωνικής υπευθυνότητας, της βιωσιμότητας και της υπεύθυνης διακυβέρνησης.


Η απόκτηση του ETHOS Green συνεπάγεται για την εταιρεία μας τη δημιουργία συγκριτικού πλεονεκτήματός της στη βιομηχανική αγορά, και, ταυτόχρονα, αποτελεί κινητήριο δύναμη για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη ώστε να εξακολουθούν να εργάζονται καθημερινά με ήθος, υπευθυνότητα και κοινές αξίες.


Ο κ. Κοίλιαρης, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι η εν λόγω πιστοποίηση συνιστά μια εκπλήρωση του ηθικού οράματος της εταιρείας και, ταυτόχρονα, την αμείωτη δέσμευση της να συνεχίσει το έργο της με τον ίδιο σεβασμό προς τον άνθρωπο, το περιβάλλον και την κοινωνία.

bottom of page