top of page

Ακόμη ένα project ολοληρώθηκε με επιτυχία για τη General Shale!

Έγινε ενημέρωση: 31 Ιουλ 2023

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι επιτεύχθηκε η εγκατάσταση ενός νέου συστήματος ώθησης υλικών για την εταιρεία General Shale, στις εγκαταστάσεις της, στο Michigan. Πριν λίγους μήνες, ο συνεργάτης μας, ανέθεσε στην ομάδα του Τομέα Κεραμοποιίας της SABO, την κατασκευή και τοποθέτηση ενός συστήματος ώθησης, ώστε να αλλάξει η κατεύθυνση του νωπού υλικού πριν από τον υπάρχοντα κόφτη.



Η πρόκληση μας:

Το έργο έπρεπε να παραδοθεί ολοκληρωμένο μέσα σε 5 ημέρες! Στις εργασίες περιλαμβάνονταν: αποσυναρμολόγηση υπάρχοντων μηχανημάτων, εγκατάσταση νέου εξοπλισμού, ηλεκτρολογικές εργασίες και προγραμματισμός.

Το αποτέλεσμα:

Το project παραδόθηκε στην ώρα του, χάρη σε ένα λεπτομερές χρονοδιάγραμμα, το οποίο τηρήθηκε με συνέπεια. Η νέα γραμμή άνοιξε και κατάφερε να λειτουργήσει με πλήρη ταχύτητα, ήδη από την τρίτη μέρα!

Στα πλαίσια της άριστης και στενής συνεργασίας των δύο εταιρειών, η ομάδα μας κατάφερε να πραγματοποιήσει όλες τις μηχανολογικές, ηλεκτρολογικές εγκατάστασεις και τις δοκιμές, μέσα σε δύο ημέρες. Λόγω πίεσης χρόνου, όλες οι εργασίες έγιναν χωρίς τη διάθεση όλων των απαραίτητων υλικών που απαιτούσε το έργο.

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία, General Shale καθώς και όλους τους ανθρώπους των εγκαταστάσεων που εργάστηκαν σκληρά μαζί μας και εμπιστεύτηκαν τη SABO για αυτό το απαιτητικό έργο!


Ανυπομονούμε για την επόμενη συνεργασία μας!

bottom of page