top of page

SABO & SIEMENS: Χαράζουμε το δρόμο προς την ψηφιοποίηση & το Industry 4.0!



Είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε στις εγκαταστάσεις μας στελέχη της συνεργάτιδας εταιρείας, Siemens, και, συγκεκριμένα, τον κ. Mathias Oppelt, Head of Customer Driven Innovation, Siemens AG Digital Industries, τον κ. Βασίλειο Χατζίκο, CEO Siemens, και τον κ. Ανδρέα Κομνηνό, Vertical Sales Manager, Siemens.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, εστιάσαμε στις αναδυόμενες ευκαιρίες μεταφοράς ψηφιακής τεχνολογίας και στην ενσωμάτωση λύσεων ψηφιοποίησης στη βιομηχανική μονάδα παραγωγής μας, ώστε να παρέχουμε εξατομικευμένες, αποτελεσματικές και χαμηλού κόστους λύσεις Industry 4.0 στους πελάτες μας.


Η καινοτομία και η ψηφιακή τεχνολογία αποτελούν βασικούς πυλώνες της ατζέντας μας για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Οι αναδυόμενες τεχνολογίες αιχμής όπως το IoT, AI, Robotics και Machine Learning, διευκολύνουν τον στόχο μας να αξιολογούμε και να αυξάνουμε την αποδοτικότητα της παραγωγής μας μέσω μετρήσιμων δεικτών KPIs προσβλέποντας σε μια βιώσιμη βιομηχανία.


Την ομάδα της Siemens καλωσόρισαν και ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις μας, η κ. Ματίνα Κοίλιαρη, CEO του Ομίλου SABO, η κ. Ευγενία Κοίλιαρη, CEO της SABO S.A., ο κ. Δάμων Αντωνίου, Industrial Automation Engineering Manager, καθώς και στελέχη του τμήματος ΙΤ μαζί με τους επικεφαλής των λοιπών τμημάτων.


Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες καινοτομίες και λύσεις ψηφιοποίησης!



bottom of page