top of page

Φιλοξενήσαμε τη φετινή «Business Day» στις εγκαταστάσεις μας!

Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενήσαμε στις εγκαταστάσεις μας τη φετινή εκδήλωση «Business Day» που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Panorama Entrepreneurship & Career Development την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου!


Μια ομάδα νέων ταλαντούχων μηχανολόγων μηχανικών και επαγγελματιών έδωσαν δυναμικό «παρών» και μοιράστηκαν μαζί μας τις σκέψεις τους, τα επιτεύγματα και τις φιλοδοξίες τους.

Τα εξειδικευμένα στελέχη του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού του Ομίλου SABO, συζήτησαν μαζί τους για τις νέες θέσεις εργασίας και την προοπτική εξέλιξης τους εντός της εταιρείας μας, επισημαίνοντας παράλληλα το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αυτής ως μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη ελληνική βιομηχανία!

Προτεραιότητά μας είναι να ενδυναμώσουμε την τοπική κοινωνία και απασχόληση δημιουργώντας αμοιβαία επωφελείς ευκαιρίες σταδιοδρομίας και οδηγώντας τους νέους στην λήψη ορθών επαγγελματικών αποφάσεων.


Ο πρώην καθηγητής και διοργανωτής των Business Days κ. Ιορδάνης Λαδόπουλος σχολίασε: «Ήταν μια από τις πιο καλά οργανωμένες Business Days που έχω παρευρεθεί. H SABO αποτελεί την επιτομή του ελληνικού επιχειρείν».




bottom of page