top of page

Δωρεά Τεχνολογικού Εξοπλισμού στα σχολεία Μαντουδίου στην Εύβοια!

Έγινε ενημέρωση: 10 Φεβ 2023

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τις ετιαρείες ΔΙΡΦΥΣ & Ευβοϊκή Ζύμη ενισχύοντας τα σχολεία Μαντουδίου στην Εύβοια.


Με χαρά συμμετείχαμε στη Πανελλαδική δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με αποδέκτες τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων από σχολεία όλης της χώρας.


Οι 3 Ευβοϊκές εταιρείες αναλάβαμε από κοινού τη δωρεά σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού στο 1ο ΕΠΑΛ & στο Γυμνάσιο Μαντουδίου, περιοχή που πρόσφατα επλήγη από τις καταστροφικές πυρκαγιές και πλημμύρες.


Στην εκδήλωση «παράδοσης του εξοπλισμού» παρευρέθηκαν η CEO του Ομίλου SABO, Ματίνα Κοίλαιρη, η Νομική Σύμβουλος της εταιρείας Δίρφυς, Κωνσταντίνα Αργυρίου, ο CFO της Ευβοϊκής Ζύμης, Νίκος Κωνσταντάκης, ο Λυκειάρχης του 1ου ΕΠΑΛ Μαντουδίου, Γεώργιος Κηρύκος, ο Διευθυντής Γυμνασίου Μαντουδίου, Ηλίας Ματσαγκούρας καθώς και ο Δήμαρχος Μαντουδίου - Λίμνης- Αγίας Άννας, Γεώργιος Τσαπουρνιώτης.


Ως περήφανα μέλη της γαλανόλευκης πρωτοβουλίας Ελλαδικά μας, δεσμευόμαστε στην ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και στην παροχή εφοδίων στους Έλληνες μαθητές, που θα αποτελέσουν το μελλοντικό ανθρώπινο δυναμικό της χώρας!



bottom of page