top of page

Επίσκεψη της FANUC Europe στις εγκαταστάσεις μας!

Είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στις εγκαταστάσεις μας στο Βασιλικό Χαλκίδας, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022, υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας FANUC EUROPE, τον κ. Ralf Völlinger, Senior Vice President of FANUC EUROPE, κ. Claude Seiler, Head of European Technical Support Robotics, καθώς και τον κ. Hristo Gilishtarov, Managing Director της FANUC BULGARIA.

Η FANUC αποτελεί τον κορυφαίο κατασκευαστή ρομποτικών συστημάτων και βιομηχανικού αυτοματισμού παγκοσμίως και στρατηγικό συνεργάτη μας, η οποία με περισσότερα από 500 εγκατεστημένα ρομπότ, έχει δικαίως αναγνωριστεί ως Global Application Partner του Ιάπωνα προμηθευτή.


Από πλευράς SABO, οι κυρίες Ευγενία & Ματίνα Κοίλιαρη, SABO S.A. CEO και SABO Group CEO αντίστοιχα, ξενάγησαν τους εκλεκτούς συνεργάτες, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από τις επιβλητικές εγκαταστάσεις μας. Μέσα σε ένα συνεργατικό κλίμα, συζητήσαμε για τα επόμενα βήματα της συνεργασίας μας, τις προκλήσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού και, το σημαντικότερο, τους τρόπους διατήρησης της ανθεκτικότητας της εφοδιαστικής αλυσίδας της βιομηχανίας σε περιόδους κρίσης όπως αυτή που διανύουμε.

Η επίσκεψη της FANUC επισφραγίζει την άριστη συνεργασία μας από το 1995 μέχρι και σήμερα, όταν εγκαταστάθηκε το πρώτο ρομπότ στην Ελλάδα. Η κ. Ματίνα Κοίλιαρη, ανέφερε χαρακτηριστικά:


«Ευχαριστούμε θερμά τους κυρίους Ralf Völlinger και Hristo Gilishtarov, που στέκονται δίπλα μας, παρέχοντας μας λύσεις για την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και σχεδιάζουν μαζί μας την εξέλιξη των στελεχών μας για την ομαλή μετάβαση των εφαρμογών μας στον ψηφιακό μετασχηματισμό».



bottom of page