top of page

Ενώνουμε τις δυνάμεις με τη SIEMENS για ένα "Έξυπνο Εργοστάσιο"!

Η CEO του Ομίλου μας, κα Ματίνα Κοίλιαρη, και ο Επικεφαλής του Τμήματος Προμηθειών, κος Αναστάσιος Δημητρίου, υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά τους εκλεκτούς συνεργάτες μας από τη Siemens, κ. Σπύρο Λακκά, Head of OEM & Vertical Sales, κ. Ανδρέα Κομνηνό, Technical Sales Consultant και κ. Γιώργο Τσιαρέ, Portfolio Sales Professional - Additive Manufacturing.

Στα πλαίσια της επίσκεψης, η κα Κοίλιαρη είχε την τιμή να παραλάβει την τιμητική πλακέτα που απονεμήθηκε από τον κ. Λακκά, ως ένδειξη αναγνώρισης της πολυετούς και άριστης συνεργασίας μας.

Κεντρικοί άξονες της συζήτησης ήταν η ενίσχυση της τεχνολογικής υποδομής και η αναβάθμιση του κατασκευαστικού εξοπλισμού της εταιρείας μας με την ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών «Έξυπνης Μεταποίησης» - Smart Manufacturing Technologies- & άλλων λύσεων Industry4 με χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Επίσης, συζητήθηκαν θέματα όπως η ενίσχυση της ανθεκτικότητας του τροφοδοτικού μοντέλου μέσω του εκσυγχρονισμού των συστημάτων ψηφιακής διαχείρισης και ελέγχου της παραγωγής μας.

Ευχαριστούμε θερμά τη Siemens για τις τεχνολογικές λύσεις ποιότητας που μας προσφέρει προκειμένου να αποτελούμε επιχειρησιακό πρότυπο για το νέο μοντέλο Βιομηχανίας 4.0 στην Ελλάδα!

bottom of page